Το ιατρείο
Λ.Πεντέλης 22, Χαλάνδρι 152 33
Τηλεφωνήστε μας
τηλ. 210 68 37 993
κιν. 6973 223 556
Στείλτε email
pan.kalantzis@gmail.com
Ώρες λειτουργίας ιατρείου
Δευτ.-Παρ: 6μμ - 9μμ
Σαβ: 12.30μμ - 2μμ

Η Neural Therapy είναι διαγνωστική και θεραπευτική μέθοδος που στην Ορθοπαιδική χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση χρονίου πόνου. Στηρίζεται στην αποκατάσταση της αυτορρύθμισης του ανθρώπινου οργανισμού με την χρήση πολύ μικρών ποσοτητων τοπικού αναισθητικου.

Neural Therapy

Μία πρωτοποριακή μέθοδος, που υφίσταται για δεκαετίες στο εξωτερικό (Αυστρία, Γερμανία). Είμαστε από τους πρώτους που την εφαρμόζουμε πανελληνίως

 

Εξατομικευμένη προσέγγιση στον ορθοπαιδικό ασθενή

Μυοσκελετικός πόνος

Διερευνηση και αντιμετώπιση μυοσκελετικού οξέος και χρόνιου πόνου. Θεραπευτικές ενδαρθρικές εγχύσεις στις αρθρωσεις ώμου , γόνατος,και άκρων.

Χρόνια προβλήματα

Αντιμετώπιση χρονίων προβλημάτων του μυοσκελετικούκαι γενικότερα της αυτορύθμισης με την πρωτοποριακή προσεγγιση της Neural Therapy

Ολικές αρθροπλαστικές ισχίου γόνατος

Στις περιπτώσεις ασθενών των οποίων η καταστροφή του αρθρικού χόνδρου οδηγεί σε καθημερινό πόνο και δεν επιδέχεται συντηρητικής αντιμετώπισης διενεργείται αντικατάσταση της εκφυλισμένης άρθρωσης με τεχνητή, με σύγχρονα υλικά ,συμβατά με το ανθρώπινο σώμα και προσαρμοσμένα με τέτοιο τρόπο που να υποκαθιστούν την, όσο το δυνατόν, φυσιολογική εκάστοτε ΄κινηση της άρθρωσης.

Χειρουργεία άκρας χειρός

Χειρουργεία άκρας χειρός όπως αποσυμπίεση σε συνδρομο καρπιαίου σωλήνα, εκτινασσόμενου δακτύλου, διατομών τενόντων, αποσυμπίεση του ωλένιου νεύρου σε συμπτωματική ωλένια νευρίτιδα .

Pήξεις

Αρθροσκοπική αντιμετώπιση σε ρήξεις μηνίσκων, χιαστών γόνατος, αφαίρεση ενδαρθρικών ελέυθερων σωμάτων και λοιπής ενδαρθρικής παθολογίας. Αρθροσκοπική αντιμετώπιση σε συμπτωματική υπακρωμική προστριβή, βλάβες του πετάλου των στροφέων στην άρθρωση του ώμου.

Κατάγματα

Συντηρητική και χειρουργική αντιμετώπιση καταγμάτων.